FAQ over foto bewerken


 • Wat zijn de kosten voor een fotobewerking?

  U kunt al vanaf 15€ een foto laten bewerken
  Het bewerken of retoucheren van een foto is handwerk en de tijd die daarvoor nodig is verschilt per opdracht, ik bereken gratis en vrijblijvend voor u een prijsofferte.
  Prijzen

 • Hoe kan ik mijn foto digitaal bij Fotobewerkingservice.nl krijgen?

  Vul het contactformulier in, beschrijf uw wensen en instructies en upload uw foto bestand/en. Denkt u eraan de foto in een zo hoog mogelijke resolutie (aantal pixels) te  versturen, de foto is dan beter te bewerken en dat verhoogt de kwaliteit van het eindresultaat. Zodra ik uw verzoek heb ontvangen krijgt u een bevestiging van ontvangst

 • Ik heb de foto alleen op papier en niet digitaal , wat nu ?

  De foto moet dan met een computerscanner gescand worden in een zo hoog mogelijke resolutie dan is hij beter te bewerken en dat verhoogt de kwaliteit van het eindresultaat. U kunt de foto laten scannen bij uw plaatselijke copyshop of door een familielid of bekende. Om de teleurstelling te voorkomen dat u waardevolle foto bij het verzenden en terugzenden bij de post verloren gaat  raad ik u aan ze niet naar mij toe te verzenden per post maar alleen in een digitaal bestand per e-mail.

 • Waar moet ik op letten bij digitaal versturen?

  U kunt bestanden samen met het contactformulier tot 10MB versturen! Deze dienen wel van het type JPG, GIF, RAW, TIFF, NEF, PSD of PNG te zijn. Vergeet niet een duidelijke omschrijving met uw wensen , instructies of vragen in te vullen en de foto in een zo hoog mogelijke resolutie (aantal pixels) te versturen, hij is dan beter te bewerken en dat verhoogt de kwaliteit van het eindresultaat.

 • Ik heb hele grote bestanden of heel veel foto’s die ik ineens wil versturen, kan dat?

  Dan kunt u het beste gebruik maken van een transferwebsite om uw fotobestanden te verzenden.

 • Wanneer kan ik het eindresultaat van de fotobewerking verwachten?

  Afhankelijk van de opdracht en de hoeveelheid werk streef ik ernaar om binnen 5 werkdagen de foto te hebben bewerkt. Heeft u een serie foto’s aangeboden, dan duurt het uiteraard langer voordat u van alle foto’s het resultaat te zien krijgt. Ik houdt u hierover per e-mail op de hoogte.

 • Wat als ik uiteindelijk niet tevreden ben over het eindresultaat?

  Uiteraard zal ik er alles aan doen om de foto geheel naar uw wens, binnen het haalbare, aan te passen!  Mijn streven is de wens van de klant te laten vervullen maar mocht dat in een uitzonderlijk geval toch niet gebeuren dan wordt de opdracht als niet gegeven verklaard en komt uw betaling te vervallen. Hier komen we samen wel uit.

 • Ik wil mijn bewerkte foto laten afdrukken, bv op canvas. Kan dat ook?

  Jazeker,
  Onder fotoprints vindt u een bestelsysteem met een ruime keuze en een scherp geprijsd assortiment wanddecoratie en fotogeschenken.