Wie bewerkt mijn foto

Welkom op de website van mijn fotobewerkingservice!

Mijn naam is Angelique van den Berg, ik ben fotograaf, photo retoucher en oprichter van fotobewerkingservice.nl.
Ik ben in 1971 in Nijmegen geboren en al geruime tijd woonachtig aan de Costa Blanca in Spanje .

Na een jarenlange gedreven zelfstudie fotografie en professioneel fotobewerking heb ik de stap genomen om deze online fotobewerkingservice op te richten.
Ik heb een passie voor dieren, fotografie en fotobewerking, oog voor detail, creatief en bereid om nieuwe technieken te leren.
Om fotos tot in de perfectie te bewerken, maak ik gebruik van professionele fotobewerkingsprogramma´s zoals Photoshop en Lightroom.

Een digitale foto van een product, landschap, dier of persoon komt weer bijna tot leven als hij wordt aangepast met de juiste kleur, belichting en contrast of wanneer hij een kleureffect of artistieke bewerking krijgt.
Doormiddel van een paar subtiele aanpassingen kan ik de mooie eigenschappen in een portretfoto naar voren halen en de imperfecties camoufleren. Dat heet foto retoucheren.
U zult verbaasd zijn van het resultaat na de bewerking van een oude verkleurde en beschadigde foto, hij is dan weer zo goed nieuw!

Mijn doel is, om met mijn ervaring als photo retoucher, u van dienst te kunnen zijn met het vakkundig bewerken/retoucheren van uw digitale
foto´s en tevens herstellen en restaureren van uw beschadigde of verkleurde analoge foto´s

Neem gerust eerst contact met mij op voor meer informatie of het maken van een gratis prijsofferte, wellicht kan ik fototechnisch het onmogelijke voor u mogelijk maken.

Met vriendelijke groet, Angelique van den Berg

info@fotobewerkingservice.nl