beschadigde foto repararen en restaureren.

beschadigde foto repararen en restaureren.

Wist u dat een oude beschadigde foto gerepareerd en gerestaureerd kan worden?

Alle scheurtjes, vlekken en kreukels in de foto kunnen worden gerestaureerd en gerepareerd en daar waar gaten, brand of waterschade is ontstaan zonodig bijgekleurd en gecorrigeerd.
Tevens wordt de foto voorzien van contrast en scherpte en teruggebracht naar zijn oorspronkelijke kleur, zwart-wit of sepiakleur.
Met behulp van professionele fotobewerkingprogramma´s zoals Photoshop en Lightroom en met veel geduld en oog voor detail wordt een oude beschadigde foto digitaal handmatig bewerkt.

Een stamboom familie webpagina maken met bv Myheritage.com is de laatste jaren o.a door de opkomst van social media een trendy bezigheid en hobby geworden.
Bij veel families in Nederland vind je wel een of meerdere familieleden die de serieuze taak van hobby-genealoog op zich heeft genomen en op zoek gaat naar zijn of haar roots .
De kunst is om de familiestamboom zo compleet en ver mogelijk in de historie van generaties uit te zoeken. Met behulp van de speciale genealogie startpagina genealogie.beginthier.nl kom je al een heel eind op weg.

Een familiestamboom is niet compleet zonder familiefoto´s en een pasfoto van elk familielid afzonderlijk.
Vaak zijn de zorgvuldig bewaarde foto´s van grootouders, overgroot en betovergrootouders door ouderdom zo van kleur verschoten, vergeeld, bekrast en beschadigd dat het moeilijk is nog waar te nemen wie wie is!
Dat is erg jammer maar gelukkig is er een oplossing!

heritage, stamboom, beschadigde foto

Voorbeeld van een gerestaureerde familiefoto die stamt uit het jaar 1905.

Met een professionele fotorestauratie krijgt uw oude foto een moderne makeover maar blijft hij zijn nostalgische look behouden.
Klick hier voor meer voorbeelden

www.fotobewerkingservice.nl

This entry was posted in Geen categorie.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*